Årets Skördevecka (raccolta) startade 11 november och avslutades i Nice fredagen den 17e.
Vi började med flyg till Milano och vidare med tåg till Rapallo. Där besökte vi en olivpressning på gårdens eget Frantoio, San Bartolomeo. Vi bodde på Hotel Italia e Lido (havsutsikt och terrass till varje rum).
Från Rapallo tog vi oss efter tre dagar till Apricale, norr om Sanremo. Där är vi med olivgårdens familj och plockar oliver samt följer pressningen. Stadsvandring i den vackra staden efter grånderrna och ut på ängarna. Även här stannade vi i tre dagar.
Hemflyg från Nice.
BIRGER'O svarar för programmet i Italien. Flyget bokas och betalas av varje deltagare efter uppgift om flygtider. SAS eller Norwegian.
-------
Skördeveckan 2017 är avslutad med framgång. Sista kvällen var vi med vid pressningen. Den nya olivoljan från Apricale finns nu i flaskor och dunkar. Den 5 dec börjar vi leverera!
Ring 0703 45 79 00 eller mejla olivolja@birgero.se så får du beställa de sorter och storlekar du tycker bäst om. Trevlig Advent/ Birger PS. Kolla fliken PRISLISTA på denna hemsida!
Senaste kommentarer
20.03 | 09:21
19.03 | 16:36
Jag är intresserad Hälsar Ingalill ingalillkarlsson88...
09.01 | 12:12
Kommentarsfält: Anmäl till OLIVPLOCK 2022
22.12 | 11:45
GOD JUL + GOTT NYTT ÅR! Använd gärna Kommentarsfältet ...